Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی نژاد گفت: سایت امداد آماده ارائه ۲۶ خدمت الکترونیکی به مددجویان کمیته امداد استان مرکزی در شرایط حساس کنونی است.

 

«قنبر موسی نژاد» ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو و همچنین آرزوی سلامتی و سعادت برای همه مردم ایران اسلامی به ویژه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با توجه به جمعیت تحت پوشش خود و اهمیت سلامت و بهداشت این عزیزان در این روزها که با شیوع بیماری کرونا روبرو هستیم اقدامات موثری را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با اشاره به اینکه همزمان با گسترش و شیوع بیماری کرونا در کشور و در راستای حمایت از مددجویان تحت حمایت امداد، بیش ازیک میلیارد تومان بابت تهیه اقلام بهداشتی به کمیته امداد استان اختصاص یافته است، افزود: این مبلغ طی سه مرحله به حساب 11 هزار و 370 خانوار از مددجویان تحت حمایت، سالمند، بیماران صعب العلاج و زمینگیر و خانواده‌های در معرض آسیب واریز شده است.

 

وی با اشاره به اینکه گروه‌های حساس و مستعد بیماری از بین مددجویان تحت حمایت شناسایی شده اند، ادامه داد: در مرحله اول 540 میلیون تومان بابت تهیه اقلام بهداشتی 5 هزار و 521 خانوار از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی با اولویت بیماران خاص، صعب العلاج و سالمندان اختصاص یافت.

 

این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه در مرحله دوم 63 میلیون تومان به حساب 849 خانوار که دارای افراد مبتلا به بیماری خاص، صعب العلاج و سایر بیماریها هستند واریز شد، اضافه کرد: در مرحله سوم نیز 400 میلیون تومان به حساب5000 خانوار سالمند و سرپرست بیمار با اعتبار 12 میلیون و 800 هزار تومان واریز شده است.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی با اشاره به شناسایی تمامی افراد در معرض آسیب در استان گفت: در مراحل واریزی اول و دوم افراد در معرض آسیب از تمامی شهرستان‌های استان شناسایی و مبالغ با سرانه 80 هزار تومان برای سالمندان و 170 هزار تومان برای بیماران واریز شد.

 

موسی نژاد خاطر نشان کرد: مرحله سوم  به دلیل شرایط خاص شهرستان‌های اراک مناطق یک و دو، دلیجان، ساوه و کمیجان برای افراد شناسایی شده که دارای بیماری سرپرست و سالمند بودند با سرانه 80 هزار تومان کمک هزینه پرداخت شده است.

 

این مقام مسئول راه قطع زنجیره این بمیاری را ماندن در خانه، همدلی، همیاری، عزم ملی و رعایت توصیه‌های بهداشتی دانست و بیان کرد: امید است همه هموطنان با رعایت این موارد بهداشتی در عبور از این مرحله حساس یار و یاور کادر درمانی و مسئولان باشند.

 

وی با تأکید بر لزوم اهمیت توجه خانوارهای تحت حمایت به پیام‌های بهداشتی افزود: از مددجویان محترم درخواست می کنیم که به پیام‌های ارسالی بهداشتی از وزارت بهداشت و سامانه کمیته امداد اهتمام داشته باشن، چرا که سلامت شما عزیزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

موسی نژاد با بیان اینکه کمیته امداد  به منظور حفظ سلامت مددجویان تحت حمایت آماده ارائه 26 خدمت الکترونیکی در سرفصل‌های متنوع به مددجویان تحت حمایت  است، خاطر نشان کرد: مددجویان به منظور رعایت بهداشت و جلوگیری از شیوع بیماری می‌توانند با ورود به سایت الکترونیکی e.emdad.ir نسبت به ثبت درخواست خود در  موضوعات مطرح‌شده به صورت غیرحضوری اقدام و از هرگونه مراجعه حضوری پرهیز کنند.

 

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا استان مرکزی کمیته امداد مددجویان تحت حمایت استان مرکزی کمیته امداد هزار تومان موسی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد

۱۱ آبان ۱۴۰۱ بود که از چک الکترونیکی رونمایی شد. ابزار پرداختی که بر اساس تبصره الحاقی به ماده یک قانون صدور چک مصوب سال ۱۳۹۷، امکان صدور آن به صورت قانونی فراهم شد و این نوع چک نیز مشمول قوانین و مقررات مرتبط با چک‌های کاغذی قرار گرفت.

چک الکترونیکی که آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با ارائه آماری گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ار‌های الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

او افزود: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

اما آیا بناست بانک جدیدی خدمت چک الکترونیکی را ارائه دهد؟ در همین رابطه آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ داد: بله. ۳ بانک آینده، مسکن و سپه در صف تست و آزمون و انجام اقدامات فنی هستند در صورتی که آزمون‌ها موفق باشد می‌توانند سرویس‌ها را دریافت و خدمت را ارائه دهند.

پیش از این هم محمد نوری کارشناس امور چکی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: چک الکترونیکی آخرین حلقه نهایی جهت تکمیل شدن فرآیند‌های مربوط به چک است که در قانون پیش بینی شده است به عبارتی چک الکترونیکی ابزاری جدید است اگر در ابتدای کار خیلی از بانک‌ها آن را ارائه نکنند در واقع سرعت حرکت آن کاسته می‌شود و اساسا به شکل صحیحی پا نمی‌گیرد. بنابر این ارائه خدمت چک الکترونیکی توسط بانک برای شکل گیری و پا گیری آن بسیار ضرورت دارد و باید به این فرآیند سرعت بخشید.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

در ادامه هم محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

به گفته کارشناسان این ابزار معاملاتی دارای مزیت‌های مختلفی از جمله امکات حذف دخل و تصرف است؛ موردی که فرزانی کارشناس اقتصادی با اشاره به آن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: این نوع چک جذابیت‌های خودش را دارد. تسریع در صدور چک، حذف دخل، تصرف و جعل توسط دارنده چک و کاهش مراجعه حضوری از مزیت‌های آن محسوب می‌شود. اقدام به صدور چک‌های الکترونیکی و استفاده از فناوری اطلاعات در مبادلات سبب کاهش هزینه‌های مبادلاتی می‌شود. همچنین تسریع و شفافیت در معاملات را می‌تواند به همراه داشته باشد که این مورد می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کنند.

در ادامه هم سیاوش غیبی پور دیگر کارشناس اقتصادی به باشگاه خبرنگاران جوان می‌گوید: افزایش شفافیت در حوزه معاملاتی که با چک‌های الکترونیکی شکل می‌گیرد علاوه بر مزیت‌هایی که برای خود افراد دارد در بحث‌های مالیاتی هم به کمک دولت خواهد آمد. همچنین می‌تواند به رونق معاملات و حتی کاهش بار ترافیکی و صرفه جویی در زمان و هزینه‌ها نیز کمک شایانی کند امکان جعل را از بین می‌برد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز